Dalí Cibernètic. A partir del 20 de setembre de 2022. Centre Ideal. C/ del Dr. Trueta, 196. Barcelona

El viatge immersiu per la ment de Salvador Dalí ens permet descobrir com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic. 

Dalí Cibernètic és un recorregut emocionant per les seves obres més reconegudes des d’una perspectiva completament nova. L’univers poètic i oníric dalinià es troba amb projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial.

Una experiència immersiva de nova generació sobre els universos paral·lels, la física quàntica, la quarta dimensió, la geometria sagrada o la seqüenciació de l’ADN interpretats per Dalí a través de les obres.

A partir de setembre del 2022, Dalí Cibernètic entra al metavers a través d’un portal interdimensional d’arts digitals ubicat a l’IDEAL de Barcelona.

“El veritable pintor és aquell que és capaç de pintar escenes extraordinàries al mig d’un desert buit. El veritable pintor és aquell que és capaç de pintar pacientment una pera envoltat dels tumults de la història.” Salvador Dalí.

Horari: de 10 a 20h

Durada: 90 min.

Entrades: de 9 a 14,50 € / compra online

-Publicitat-