Cinema a la fresca. Estiu 2022

Les nits de dijous són més fresques si vas a la Capella de Can Gambús, et pilles una gandula i fas una immersió cinematogràfica en alguna de les pel·lícules més destacades dels últims anys. El programa s’ho val!

DIjous 4 d’agost. Parásitos (2019)

Pel·lícula dirigida pel sud-coreà Bong Joon-ho que ha arrasat i aclaparat amb el seu èxit. La sàtira fascinant s’ha guanyat la crítica, el públic i els acadèmics. Taquillera i premiada. Crua i emotiva. Remou el més visceral, deixa pòsit durant dies i mesos. Et costarà treure-te-la del cap, tan a la pel·lícula com als seus protagonistes.

cinema a la fresca parasitos

Dijous 11 d’agost. Slumdog Millionaire (2008)

Jamal Malik (Dev Patel) és un adolescent pobre dels suburbis de Bombai que participa en la versió hindú del popular programa “Qui vol ser milionari?”. A punt d’aconseguir 20 milions de rupies, que és el premi màxim del concurs, el jove és interrogat per la policia, que sospita que està fent trampes. Però per a cadascuna de les preguntes, Jamal té una resposta. 

cinema a la fresca slumdog milllionaire

Dijous 18 d’agost. La llegada (2016)

Quan naus extraterrestres comencen a arribar a la Terra, els alts comandaments militars demanen ajuda a una experta lingüista per intentar esbrinar si els alienígenes vénen en so de pau o suposen una amenaça. De mica en mica, aquesta dona intentarà aprendre a comunicar-se amb els estranys invasors, posseïdors d’un llenguatge propi, per trobar la veritable i misteriosa raó de la visita. Adaptació del relat curt The Story of Your Life, de l’escriptor Ted Chiang, guanyador dels reconeguts premis de ciència ficció Hugo i Nebula.

cinema a la fresca la llegada

Dijous 25 d’agost. Un hombre llamado Ove (2015)

Ove (Rolf Lassgård) és un quasi sexagenari malcarat, antipàtic, obsessionat amb les normes i la mala educació dels seus congèneres, que després d’haver perdut la seva dona creu tenir ja pocs motius per viure. Mentre recorda com de jove (Filip Berg) va conèixer la Sonja (Ida Engvoll) en un tren i alguns detalls de la seva vida en comú, posarà en marxa diversos plans per suicidar-se. Però algunes circumstancies de la vida el faran haver d’interactuar amb els seus veins, i d’una manera o altra els seus plans de deixar el món acabaran frustrats mentre Ove descobreix que encara hi ha lloc per l’amabilitat i els somriures.

cinema a la fresca un hombre llamado ove

Cinema a la fresca. Lloc: Capella de Can Gambús.

Hora: 21.30h

Preu: gratuït.

-Publicitat-