Fins el 18 de desembre de 2022. Teatre Goya, Joaquim Costa, 68. Barcelona

La trena. De Laetitia Colombani

Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. Són les vides de la Smita, que lluita pel futur de la seva filla en una Índia separada per castes; la Giulia, que afronta la fallida del seu taller familiar a Itàlia; i la Sarah, que veu amenaçada la seva exitosa carrera d’advocada al Quebec per un càncer de mama. Lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió. Vides particulars i resistents com els cabells de les dones.


“A les que estimen, crien, esperen,
cauen mil vegades i es tornen a aixecar.
Que es dobleguen però no sucumbeixen.
Conec les seves lluites,
comparteixo les seves llàgrimes i les seves alegries.
Cadascuna d’elles és una mica jo.”

Laetitia Colombani

Traducció i dramatúrgia: Cristina Genebat i Marta Marco
Direcció: Clara Segura

Amb: Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina, Clara Segura Crespo

Veu Pietro Lanfredi: Lluís Marco

Producció, direcció tècnica i comunicació: La Perla 29

Entrades La Trena: a partir de 15€ / compra online

-Publicitat-