tots eren fills meus teatre lliure

Del 22 de febrer al 26 de març de 2023. Teatre Lliure Montjuïc

Tots eren fills meus. Arthur Miller. Direcció de David Selvas

David Selvas (Àngels a AmèricaHedda Gabler) dirigeix un text d’Arthur Miller inspirat en Henrik Ibsen sobre què passa quan toca assumir les responsabilitats morals i legals dels altres.

Arriba a escena el segon text teatral d’Arthur Miller, l’èxit del qual el va decantar definitivament per l’escriptura dramàtica. La història, basada en fets reals, de Joe Keller i Steve Deever, els socis d’una fàbrica de peces d’avions que, durant la guerra, ha servit peces defectuoses i ha provocat moltes morts. Deever ho paga amb la presó i Keller queda lliure i acaba enriquint-se. Passats els anys, els fills respectius i ells mateixos pateixen les conseqüències d’aquella catàstrofe immersos en una estructura de poder gairebé insuportable. Una història inspirada en l’Ànec salvatge de Henrik Ibsen sobre l’assumpció personal de la responsabilitat moral i legal dels altres.

INTÈRPRETS

Quim Àvila, Clàudia Benito, Jordi Bosch, Eduard Buch, Eduardo Lloveras, Francesc Marginet, Gemma Martínez, Clara de Ramon, Emma Vilarasau.

TRADUCCIÓ

Cristina Genebat

ESPAI ESCÈNIC

Alejandro Andújar

VESTUARI

Maria Armengol

IL·LUMINACIÓ

Mingo Albir

ESPAI SONOR

Damien Bazin

AJUDANT DE DIRECCIÓ

Anna Serrano

Entrades Tots eren fills meus. De 10 a 29€ / compra online

-Publicitat-