10 al 27 de julio de 2023 | Poble Espanyol

El Festival Jardins Pedralbes continua al Poble Espanyol amb Alma, un festival amb ànima.

Alma porta al Poble Español artistes com LP, Fito Paez, Chris Isaak, Jacob Kollier, Anastacia, Bastille, Guitarricadelafuente, Soft Cell, M-Clan, Zahara i Delaporte, tenen cita entre el 10 i el 27 de juliol a Barcelona.

El Festival Jardins Pedralbesque va celebrar la seva desena edició el 2022, ha estat reconegut als Premios Fest 2022 com el festival amb Millor Producció d’Espanya. Aquests guardons són l’únic reconeixement espanyol dedicat exclusivament als festivals de música. La seva missió consisteix a reconèixer, valorar, celebrar la feina i la creativitat dels professionals responsables del desenvolupament dels Festivals de Música que se celebren a Espanya. El Festival Jardins Pedralbes és un projecte de Concert Studio que va néixer amb la idea de trobar un lloc obert, a l’aire lliure, en contacte amb la naturalesa i amb història. 

Un festival que ha reunit artistes com ha reunit artistes com Bob Dylan, Patti Smith, Mariah Carey, Lana del Rey, Tom Jones o Simple Minds.

Entrades: compra online

-Publicitat-