Del 18/05 al 18/06/23. Teatre Lliure. Montjuïc. Sala Fabià Puigserver

Després de Bonus Track, Carol López fa la seva particular mirada als protagonistes de Les amistats perilloses, la novel·la de Pierre Choderlos de Laclos. Escrita l’any 1782, s’hi narra un tour de force entre la fredor racional, el llibertinatge i els sentiments.

Valmont vol anar-se’n al llit amb la Marquesa de Merteuil que el refusa perquè ell vol fer-ho amb Tourvel, que no vol fer-ho perquè és una dona casada i virtuosa. Llavors se n’hi va amb la virginal Cécile que en realitat voldria fer-ho amb el jove Danceny, de qui està perdudament enamorada… El que comença com una estratègia perfectament calculada esdevindrà un drama quan entrin en joc els sentiments.

Formada a l’Institut del Teatre, Carol López debuta al Lliure el 2005 amb V.O.S. El 2008, amb Germanes, és guardonada amb i Premi Max, dos Premis Butaca i un Premi de la Crítica de Barcelona. Ha estat la directora artística de la sala La Villarroel del 2010 al 2013. En els seus espectacles acostuma a treballar amb codis i referents cinematogràfics traslladats a l’escena.

Les amistats perilloses de Pierre Choderlos de Laclos amb adaptació i direcció Carol López.
INTÈRPRETS

Gonzalo Cunill: Valmont

Eli Iranzo: Rosemonde

Mónica López: Merteuil

Marta Pérez: Volanges

Mima Riera: Tourvel

Tom Sturgess: Danceny

Elena Tarrats: Cécile

Entrades: de 10 a 29 € / compra online

-Publicitat-