Del 28 de juny de 2023 al 7 de gener de 2024. Foto Colectània. Passeig Picasso, 14. Barcelona

Albarrán Cabrera. L’indestructible

Ángel Albarrán i Anna Cabrera han treballat de manera col·laborativa com a fotògrafs des de l’any 1996. Influïts per pensadors, cineastes, escriptors i artistes, tant occidentals com orientals, utilitzen el mitjà fotogràfic per qüestionar les idees preconcebudes sobre el temps, el lloc o la identitat. D’aquesta manera, el seu treball aconsegueix assolir una nova noció de la percepció com a element clau per entendre no només l’art, sinó la pròpia experiència vital.

Tal com subratllen els artistes: “La fotografia ens ajuda a comprendre la realitat, les imatges són com notes visuals en un quadern”. El seu univers poètic ens convida a fer un viatge oníric. Emprendre el vol entre els buits de l’espessor, lliscar sobre la superfície plana de les aigües, plomatge de color negre nacrat o d’un blanc immaculat, centelleig de pètals vellutats. Les seves imatges, entre la realitat i la il·lusió, exploren la nostra relació amb un món tangible. El temps, la memòria i la presència gairebé física de la bellesa recorren tota l’obra d’aquests fotògrafs.

L’exposició mostra una selecció de més de 90 imatges de les sèries de major rellevància que han realitzat durant gairebé dues dècades de treball fotogràfic: Mouth of Krishna, Indestructible, This is you here, Kairos i Nyx.

www.albarrancabrera.com

-Publicitat-