Els Terrats en Cultura són més que un festival d’altura, són una experiència que comença en el moment en què compres l’entrada d’un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc.

No t’ho comunicaran fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als teus peus, s’acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t’espera en algun racó de la ciutat.

Programació

Des del 21 d’abril fins el 7 d’octubre trobaràs una programació diversa que inclou teatre, música, monòlegs i dansa. Alaire, Judit Martín i Alba Florejachs, La Dansívora amb el seu Somni sota la finestra, Rogers Torns i Les paraules dels altres, Sabor de Gràcia amb La casa de la rumba, Berta Giraut i Mireia Tejero amb Com l’estel que no hi és, Ariadna Peya i Camilo Mejía amb CrY6, Francesc Cerro-Ferran i Joan Carreras amb L’últim Sòcrates, Íria Llena amb Ger+Anatomia d’una banyera, La copla de Wisconsin amb Cançons que acaben en Fade-out, PAco Bezerra, Marc Rosich i Robert G. Alonso amb Muero porque muero, Cris Bru En concert, Eva Vila i Eduardo G. Santiesteban amb Pulmón Verde.

Programació a la web

European Creative Rooftop Network

Terrats en Cultura és un dels projectes fundadors de la European Creative Rooftop Network, una xarxa que pretén reunir una gran diversitat de projectes socials, culturals, urbans i mediambientals que utilitzen els terrats de les ciutats europees com a centre d’acció.

Des de la seva fundació l’any 2019, la ECRN s’ha trobat amb la necessitat d’articular un projecte transversal i internacional, que treballi l’ús dels terrats com a marc de convivència cívica i social, a través de la difusió de projectes culturals i socials, sempre amb el denominador comú de la sostenibilitat (mediambiental, ciutadana, energètica i cultural). D’aquí neix el projecte rEUftop, que ha comptat amb el reconeixement de la Comissió Europea, a través del programa Europa Creativa

-Publicitat-