Del 06/10/2023 al 08/10/2023. Sala Beckett. Barcelona

Clara Sanchis participa com a actriu i co-directora juntament amb David Lorente en aquest espectacle que està fet amb algunes de les peces breus més “dramatúrgicament perverses” de l’autor. En elles, Sanchis mostra la seva destresa poètico-científica per disseccionar les entranyes de la teatralitat i fer-ne evident el patètic caràcter purament convencional, per si algú no se n’havia adonat.

Sinopsi

Los desiertos crecen de noche és un espectacle amb música en directe, construït amb peces antològiques del Teatre Breu de José Sanchis Sinisterra.

Un microcosmos travessat per l’humor, el misteri i la imaginació, que juga amb el poder de la paraula i les seves imprevisibles trampes, on els intèrprets venen i van des dels seus instruments —teclat, percussió, trompeta i veu— als seus personatges.

Ahí está, Vacío, Cerrar los ojos, Instrucciones, Discronía, Presencia, Carta, De tigres, Espejismos Abandonos són les deu peces breus que componen l’espectacle.

Aquest espectacle forma part de la Tardor Sanchis. Una tardor d’espectacles, lectures i activitats sobre la figura de José Sanchis Sinisterra i la seva influència en el teatre català i espanyol contemporanis.

Autor: José Sanchis Sinisterra
Direcció: Clara Sanchis i David Lorente

Repartiment: Concha DelgadoDavid Lorente, José Luís Patiño i Clara Sanchis

Entrades: 10 a 18€ / compra online

-Publicitat-