Del 14/12 del 2023 al 14/01 del 2024

Estem davant la versió teatral de la novel·la Napalm al cor, de Pol Guasch, Premi Anagrama 2021. Hi es presenta en una adaptació del dramaturg Oriol Puig Grau (Karaoke Elusia) que suposa el debut professional del jove director Guillem Sánchez Garcia.

Sinopsi

«De vegades penso que estic anotant el futur. Em dic que, davant de la incomprensió, en quedin les paraules. Algú, potser, les podrà entendre», diu a la novel·la el protagonista d’aquesta història. I, en efecte, Napalm al cor té alguna cosa d’exercici de comprensió íntima d’un passat extrem i traumàtic, i de cartografia sentimental d’un present convuls a la recerca d’alguna forma d’alliberament.

Situada en una geografia ambigua, Napalm al cor posa en dansa la vida d’un noi que ha crescut en una zona militaritzada, marcat per unes condicions de vida precàries, per la intolerància de l’entorn cap al desig amb Boris, amb qui manté un vincle ferotge, i per unes famílies tocades pel desarrelament. La manca de perspectives ho domina tot, però encara manté la possibilitat de deixar-se enlluernar i fins i tot sotmetre, d’aferrar-se a la militància i a la temptació de la violència, i de seguir parlant una llengua que es desfà: la seva. L’única alternativa és fugir d’aquesta terra erma.

Autoria: Pol Guasch
Dramatúrgia: Oriol Puig Grau
Direcció: Guillem Sánchez Garcia

Repartiment: Roser Batalla, Marc Domingo, Montse Morillo i David Solans

Entrades: De 10€ a 20€. Compra online / Venda anticipada a preu reduït fins al 03/12

-Publicitat-