Les cases voladores

1

Les “Cases voladores” de l’artista francès Laurent Chérère són una visió surrealista i poètica de la vella París, inspirada en Jules Verne, Moebius, Hayao Miyazaki, William Klein, Wim Wenders, Federico Fellini, Serge Gainsbourg, i molt d’altres. Estan inspirades, també, en un barri pobre i cosmopolita de la capital francesa on viu el seu autor.

Explica que aïlla aquests edificis del seu context urbà i els allibera de l’anonimat del carrer per explicar la vida, els somnis i les esperances dels seus habitants. Les seves obres proposen una doble lectura. La d’allò que es veu des de la distància i allò que apareix en una segona mirada des de la proximitat. La intenció és alertar sobre les idees i prejudicis preconcebuts. En aquestes fotografies hi apareix la comèdia, el drama, la poesia, els somnis, la foscor, els somriures, les llàgrimes, l’amor… Tot s’entrellaça.

Passegeu-vos per la seva web per veure totes les cases.

Bona setmana!

-Publicitat-

1 COMENTARI