Entre tu i jo, nosaltres. Joan Calsina

0

Dissabte 2 de desembre 2017
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.00 h
Gratuït

Entre tu i jo, nosaltres de l’escriptor sabadellenc Joan Calsina és l’obra guanyadora del XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2017, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Presentació a càrrec de l’autor i de l’escriptor i crític literari Pere Ballart.

Sinopsi
«La poesia de Joan Calsina no defuig mai la dificultat inherent a una pràctica rigorosa, numèrica, com és la del vers, però tampoc no oblida que aquesta exigència formal no val per ella mateixa, no oblida que és la necessària condició d’existència d’un discurs que aspira a celebrar la vida, que ens parla i que ens pren, i que ens ensenya l’única manera de lluitar contra l’oblit. Perquè per dins d’Entre tu i jo, nosaltres sentim sovint el desig compartit d’assaborir un bon vi, de recrear-nos en una melodia, d’admirar el vigor platejat d’uns àlbers que s’enfilen contra el cel.» Pere Ballart.

L’autor
Joan Calsina Forrellad (Sabadell, 1983) és graduat en Humanitats i doctorand en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha treballat com a corrector, editor i traductor, a més de dedicar-se a l’ensenyança musical. En l’àmbit literari ha escrit la novel·la La Ciutat de Déu (guanyadora de la Beca a la Creació Literària Emili Teixidor), que publicarà properament l’editorial Columna. Entre tu i jo, nosaltres, és el seu primer recull de poemes.

-Publicitat-