La Fàbrica dels Desitjos: un lloc on riure, aprendre i emocionar-se

0
la fàbrica dels desitjos
Els actors Aitor Galisteo i Queralt Cassassayas

Del 27 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018
Museu del Gas. Plaça del Gas
De 17 a 20.00 h l’entrada és lliure

El Museu del Gas ha triat a l’escriptor i director teatral Marc Artigau perquè dirigeixi la posada en escena d’aquesta nova edició de la Fàbrica dels Desitjos.  Una proposta teatral de qualitat on no es tracta d’asseure’s i mirar què passa sinó tot el contrari. Els nens i nenes seran protagonistes d’una aventura plena de màgia i de misteri, d’un viatge d’una hora de durada on podran riure, aprendre i emocionar-se.

Què hi passarà a La Fàbrica dels Desitjos?

A través d’una visita de grups de 25 persones, els més petits ajudaran els patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal d’aconseguir un Nadal bo per a tothom. I en aquesta aventura, on podran expressar els seus desitjos, els acompanyaran diferents personatges, com la inventora, l’exploradora o la community manager.

Un diàleg entre passat i futur

Des d’un refugi de pensament contemporani com és el museu, es proposa un diàleg entre passat i futur. “A través del descobriment d’invents antics, del coneixement de com funcionaven velles fonts d’energia, o de la descoberta de nous enginys que ens apropen al misteri de la vida, ens adonem com la curiositat, el talent i la innovació són els motors que fan avançar la societat i la cultura humana”, apunta Artigau.

Fitxa artística
Direcció dramatúrgia i guió: Marc Artigau
Direcció escenogràfica i disseny de vestuari: Albert Pascual, de la companyia La Calòrica (Premis Butaca 2017)
Intèrprets: Aitor Galisteo, Queralt Cassassayas, Clara de Ramon, Marc Rius, Anna Farriol i Josep Puig.

 

-Publicitat-