La nena amb el globus

0
la nena amb el globus

Un jove artista nascut a Jordània es dedica a estampar missatges d’amor, pau i felicitat damunt petites peces de fusta en un minúscul taller del barri gòtic de Barcelona. Ho fa amb la cura del qui treballa amb alguna cosa delicada.

Afablement em convida a remenar entre totes les peces que té exposades i em crida l’atenció La nena amb el Globus. Una reproducció d’un dels graffitis de Banksy més apreciats pels londinencs. I un dels més famosos després de ser retirat del carrer i restaurat l’any 2014 per ser venut en una subhasta per un preu final de 560.000 euros.

Em quedo La Nena amb el Globus perquè permet diferent interpretacions i perquè és símbol d’esperança. There is always hope és el títol. Tot i que també s’ha utlitzat amb la frase Follow Your heart. És un regal perfecte per la meva neboda de deu anys, penso, un petit detall per decorar la seva nova habitació. Aquella que marcarà el pas de la infantesa a l’adolescència. La que será el seu espai íntim que acollirà els seus somnis.

Així que tinc la peça guardada a casa meva, com si fos una petita joia, preparada per donar-li la Nit de Nadal. I el dia en qüestió apareix amb un nou jersei acabat d’estrenar. Miro el dibuix que hi porta estampat i veig un cor vermell amb un text que diu “follow your heart”.

Bona setmana i bones festes!
-Publicitat-