Què és això del Club Week&? Aquí tens les FAQs

0
les faqs del club week&

Ja fa unes setmanes que sents a parlar del Club del Week& i segur que t’estàs fent algunes preguntes. Així que hem pensat que podríem preparar un post responent a les famoses FAQs (Frequently asked questions). O el què és el mateix: els dubtes més habituals.

Les FAQs del Club Week&
 • Què és el Club Week&?
  És un club de cultura de proximitat pensat per oferir més a qui vol més. Un lloc on tothom hi guanya.
 • Quins avantatges té?
  Per començar rebràs una motxilla de regal a casa i el carnet. Automàticament ja podràs obtenir descomptes per espectacles teatrals, música, dansa, cinema, cursos, tallers, serveis terapèutics. Participaràs en el sorteig d’entrades, llibres, gastronomia, experiències. El Club és un lloc viu on hi van passant coses.
 • Surt a compte fer-me soci/sòcia del club?
  I tant! Pensa que estaràs pagant una quota anual de només 10 € (8€ si agafes la quota duo o familiar) . Si ets una persona una mica activa culturalment, ho amortitzaràs molt aviat. I si no ets tan activa, segur que et pot tocar algun dels magnífics regals que anem sortejant. A la vegada, estàs donant suport a un projecte de cultura local.
 • Per donar-me d’alta cal que sigui de Sabadell?
  En absolut. Qualsevol persona es pot donar d’alta independentment del lloc on visqui.
 • Com em puc donar d’alta?
  Només cal omplir el formulari d’alta i fer el pagament online i rebràs el carnet i la motxilla a casa.
 • Si rebo la newsletter del Week& al meu correu electrònic vol dir que ja sóc sòci/sòcia del club?
  No exactament. Si has pagat la quota anual i tens el carnet, sí. En cas contrari, significa que estàs subscrit/a a la nostra newsletter però encara no formes part del club. Les persones sòcies del club reben també una newsletter amb descomptes i promocions.
 • Com sabré quins avantatges tinc?
  Els trobaràs a l’apartat El Club Week& d’aquesta web, on hi apareix el logotip de tots els col·laboradors i detall dels avantatges. També, a l’apartat agenda hi apareixen totes les activitats que inclouen algun descompte, destacades amb l’icona del Club. A més, cada dilluns rebràs el newsletter setmanal del Week& + informació específica per als socis/sòcies del club.
-Publicitat-