Priscilla, Reina del Desierto. Teatre-Auditori Sant Cugat

0
priscilla, reina del desierto

Dijous 1, divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 de febrer de 2018
Teatre-Auditori Sant Cugat. Pl. de Victòria dels Àngels, 1, Sant Cugat del Vallès
Preus: 55, 49, 27,5 € / compra online

Prisiclla, Reina del Desierto és un musical energètic, vibrant, divertit, emocionant!

Amb cançons de Madonna, Gloria Gaynor, Cindy Lauper i totes les grans dives de la música disco dels 70s i 80s. Un musical del qual sortiràs ballant i amb un enorme somriure.

Basat en la pel·lícula guanyadora de l’Oscar, el musical PRISCILLA narra les divertides experiències de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord de l’atrotinat autobús que dóna nom al musical, en un viatge a la recerca d’amor i amistat. Amb els grans èxits de la música disco – des de Tina Turner a Madonna – la seva banda sonora és la més ballada de tota la història, amb cançons i coreografies que converteixen PRISCILLA en el musical feelgood per excel·lència.

Guanyador de premis Oscar, Tony i Olivier, i distingit com el MILLOR MUSICAL 2015 a Espanya pels Premis Broadway World, PRISCILLA ja ha estat vist per més de 3 milions i mig d’espectadors a Broadway, Londres, Sydney, Estocolm, Toronto, Itàlia , Buenos Aires i Madrid, on ha ofert més de 500 representacions amb més de 400.000 espectadors.

Fitxa artística

Autor: Stephan Elliott, Allan Scott
Traducció: Miguel Antelo
Direcció: Simon Phillips
Direcció artística: Ángel Llàcer
Direcció musical: Manu Guix
Intèrprets: Armando Pita, Jaime Zatarain, Christian Escuredo, José Navar, Ana Dachs, Teresa Ferrer, Aminata Sow, Etheria Chan, Cristina Rueda, Carlos Benito, Pablo  Quero, Ricardo Mata, Joan Salas, José Antonio Torres, Raúl Pardo, Paco Abarca, María José Capel, Pedro Martell, Alex Gonzalez-Chavarri, Alexander Pantchenko (Sasha), direcció musical, Josep Ferrer,  assistent director musical

-Publicitat-