Segueixes una dieta flexiteriana?

0
dieta flexiteriana

Cada vegada hi ha més gent que segueix una dieta flexiteriana sense saber-ho. I és que en molts dels casos es fa d’una manera intuïtiva, és a dir, sense plantejar-se la necessitat de posar nom a aquella forma de menjar saludable. Perquè ens trobem en un moment on hi ha una gran conscienciació de que tot allò que mengem té una relació directa amb el nostre benestar i la nostra salut.

Ser flexiterià és ser un vegetarià flexible (tot i que hi ha qui parla de vegetarians falsos). I això vol dir que basa l’alimentació en una dieta vegetariana però que es poden incloure de forma puntual alguns productes d’origen animal.

Avantatges. Es tracta d’una dieta equilibrada, baixa en greixos saturats i colesterol, cardioprectora, alta en nutrients i fibra, amb aportacions puntuals d’àcids grassos Omega 3 procedents dels peixos i proteïnes d’alta qualitat i B12 que provenen de la carn.

I una altra raó de pes, és molt més fàcil de seguir.

Bona setmana!
-Publicitat-