Els joves combustibles, de la companyia Calánime

0
els joves combustibles

Fins el 6 de maig de 2018
Teatre del Sol. Sala Petita. Sol, 99
Dv: 21.30 h / Ds: 21.00 h / Dg: 18.30 h
Entrades: 15 € / reserves al 937270244 o web

Els joves combustibles

Una malaltia mortal, que només afecta els més joves, s’estableix en un poblet pacífic. La gent es torna histèrica, la culpa recau sobre les mares despistades, el ministeri de morts peculiars ha enviat un inspector des de la capital, l’alcalde comença a perdre el control… i el cap, i, enmig de tot aquest caos, un circ itinerant arriba al poble!

Dirigida per: Hugo Guzmán
Intèrprets: Enric López, Marc Rigat, Mariona Ginès, Estel Tort, Ernes Fusté, Roger Batalla.
Músics: Havard Enstad (pianista, director musical i compositor), Aurélien Landy (percusionista i bateria), Luís Ceular (baixista)
Escenografia, figurinisme i titelles: Anna Chwaliszewska
Il·luminació: Bernat Jansà

L’origen de tot plegat

Després de veure un dels espectacles de Teatro Calànime, entusiasmat pel que havia vist, Robbie Best, l’autor del text original de Els Joves Combustibles, fa arribar l’obra a les mans de Hugo Guzmán , director de la companyia Teatro Calánime. Després d’un període de treball es decideix traduir al català i adaptar tot el text en format musical. Tota la traducció i adaptació està feta per Roger Batalla i la música està composada pel norueg Havard.

La companyia

Creada ara fa més de deu anys Teatro Calánime és una companyia d’origen mèxico-català  on els seus integrants i col·laboradors estan formats en diferents disciplines artístiques, en diferents escoles i nacionalitats. El projecte teatral i visió artística intenta crear espectàcles
que transiten entre el montatge clàssic i l’experimentació i entre el teatre més convencional i el més vanguardista o innovador.

-Publicitat-