Oferir paraules, performance col·lectiva

0
oferir paraules
Foto: Gemma Cascón

Dissabte 28 d’abril de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
18.30 h
Entrada lliure

Oferir paraules

Performance col·lectiva a cura de: Maia Creus, Assumpta Bassas i Judit Vidiella. Gira entorn del projecte editorial i exposició “Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-2017)” de la Fundació Ars i el Museu d’Art de Sabadell.

Es tracta d’un encontre col·lectiu d’agraïment a la força de transformació que tenen les paraules. Comptant amb la presencia de l’artista sabadellenca Fina Miralles, els artistes convocats compartiran paraules vives i performàtiques en una festa poètica que connecta amb la capacitat fèrtil del llenguatge per crear alquímia interna i fer-ne terra col·lectiva.

El COSidor de la performance impulsa esferes de treball d’acció per tal d’articular una estructura fluïda de relació entre les diverses activitats i institucions culturals de Sabadell.

-Publicitat-