Quantes hores passem davant del mòbil?

0
quantes hores passem

Ens despertem i, potser, el primer que fem és mirar el mòbil. Aquest fet no ens hauria de preocupar si no descobríssim que la cosa va més enllà de ser una anècdota i ens passés com a l’Axel Marazzi, que després de provar l’aplicació Moment es va adonar que desbloquejava el seu mòbil 150 vegades al dia i que això suposava un total de cinc hores diàries de connexió. És a dir, passava la meitat del seu temps d’oci mirant una pantalla.

Que les pantalles són addictives no és res nou. Però és un fet que els smartphones s’estan convertint en unes extensions de nosaltres mateixos, que ens acompanyen a tot arreu, de les quals ens és molt difícil desenganxar-nos. Com tot, depèn de l’ús que en fem i del grau de consciència que tinguem de com ens pot arribar a afectar.

Cadascú és lliure d’utilitzar-lo tan com vulgui i allà on vulgui. La qüestió és que aquest aparell que ens ha de servir per una funció concreta no ens generi una disfunció.

Bona setmana!

-Publicitat-