Versaleta + Dona foc a la Quartera Teatre

0
versaleta + dona foc

Dissabte 7 d’abril
La Quartera Teatre. Comte Jofre, 30
21.00h
Taquilla inversa

Comença el mini cicle especial de poesia a La Quartera amb una espectacle doble.

Versaleta

Espectacle poètic musical. Dues poetes i una cantautora. Suma de tres propostes que encaixen per continguts i ideologia, un recorregut de veus i missatges de crítica social, de compromís amb el territori i de batecs de l’ànima. Amb Maria Carme Rafecas, Alba Vinyes i Marina Ràfols. Les tres originàries del Baix Penedès.

un recital de caire intimista i reflexiu, de curta distància, càlid i alhora contundent. Un exemple d’aquest tarannà poden ser les poesies de l’Alba Vinyes sorgides de les seves estades als camps de refugiats sirians. Poesia i cançó es van alternant, apareixent diversos instruments, jugant amb les diferents veus i, pensem, generant un espectable interessant i amè, adequat tant per persones poc acostumades a la poesia com per persones més entrades en la matèria.

fugitives

Dona foc, la dona que es crema

Dramaturgia en clau femenina a càrrec de Les Fugitives. Un projecte que té com a objectiu homenatjar la dona poeta, un espectacle rítmic i entretingut pensat tant pels amants de la poesia com pels que són més reticents a ella. Un còctel de versos amb molt de glamour.

-Publicitat-