Escriure dalt d’un arbre

0
escriure dalt d'un arbre

La Fundació Suïssa Jan Michalski pour l’Ecriture et la Littérature va convidar arquitectes de diferents països a dissenyar petites cabines que anirien penjades d’una estructura metàl·lica amb la idea de simular un bosc. Com si fossin cabanes dalt d’un arbre.

Aquestes cabines, que ja són una realitat, estan ubicades als peus de les muntanyes del Jura, a Montricher, i formen part d’un projecte que dona suport a la creació d’obres literàries a nivell internacional, i que concedeix anualment el Premi Jan Michalski de Literatura.

Els autors seleccionats per a participar a les residències d’escriptors, viuen i treballen en aquestes cabines durant períodes que poden anar des de les 2 setmanes fins als 6 mesos. La Fundació es fa càrrec de les despeses de viatge, de l’esmorzar i el dinar. A més, els participants disposen de bicicletes elèctriques i poden participar de les activitats culturals que s’organitzin durant la seva estada.

Sembla temptador, no?

Bona setmana!!

 

 

-Publicitat-