Qüestió d’equilibri

0
equiibri

Diu el diccionari que l’equilibri és “l’estat d’un cos que, obrant sobre ell dues o més forces, roman en repòs. A priori, podria semblar que l’equilibri és estàtic i que el moviment desestabilitza.

Però, és precisament la forma harmònica en què aquestes dues o més forces oposades actuen la que permet que aparegui el moviment i el canvi, a la vegada que l’equilibri es manté.

La teoria del Yin i el Yang parla de que l’univers està format per dues forces oposades i a la vegada complementàries. El Yin simbolitza allò obscur, intuïtiu, l’aigua i la capacitat de nodrir la vida. El Yang constitueix l’ímpetu el foc, allò lluminós i l’expansió. Tot el que existeix és constant i la vegada cíclic. Tot està en canvi permanent.

L’artista Emmanuel Fourcarde, conegut com Manu Topic, és especialista en l’anomenat l’stone balancing, on es tracta de buscar l’equilibri de les pedres, de forma natural. “Un art, un hobbie, una forma de meditació, un art de viure”.

Bona setmana!

Manu Topic 2016

Voici donc un condensé de cette année 2016 , ma première année de pratique en photo et en Stone Balance ! Beaucoup de temps passé à travailler les équilibres mais aussi à apprécier chaque moments , prendre le temps de prendre le temps !

Publicada por Manu Topic en viernes, 11 de noviembre de 2016

 

-Publicitat-