Donar la volta al món

2

Fa uns mesos, l’escriptora Flàvia Company (Buenos Aires, 1963) va llançar una petició a través del Facebook. Deia: “Me voy a dar la vuelta al mundo. ¿Alguien puede ofrecerme un lugar en su casa? La resposta va ser immediata. Gran quantitat de persones s’apressaven a oferir casa seva o a compartir la publicació amb amics d’altres ciutats i països perquè l’acollissin.

També explicava que l’objectiu del viatge no era veure món, buscar els millors racons del planeta, cercar paratges, monuments… sinó escriure un llibre que seria fruit d’un procés personal. “La idea no és conèixer els cinc continents, sinó transitar-los. La idea no és trobar un lloc al món, sinó el despreniment” explicava ella mateixa en un article publicat al diari Ara. Es tracta de posar en pràctica viure el present, l’aquí i l’ara. Un viatge de dos anys que tot just acaba d’iniciar, sola, sense bitllet de tornada, acompanyada d’una motxilla amb allò essencial. On poder sentir que “la persona més important és la que et cau al costat” en cada moment. “Estar disposat al canvi i acceptar cada instant com el que és: l’única realitat possible”.

Bona setmana!
-Publicitat-

2 COMENTARIS