El Fresc Festival arrenca amb les localitats exhaurides per als dos primers espectacles

0
fresc festival
Un moment de La Nit dels Musicals de 2017 | Berta Tiana

La segona edició del Fresc Festival, el Festival d’Estiu del Vallès, comença aquest diumenge amb les entrades exhaurides tant per a La Nit dels Musicals de Sabadell, l’espectacle inaugural, com per al concert De Hollywood a Broadway, que l’Orquestra d’Acordions de Sabadell oferirà l’endemà dilluns.

La cita s’allargarà fins el proper 26 de juliol, i inclou un total de 34 propostes de música de tots els estils, teatre, escena familiar i cinema.

Excepte aquests darrers, tots els espectacles es podran veure a la fresca de l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell i a l’espai Off Fresc, un segon escenari incorporat aquest any per acollir propostes que requereixen més intimitat i s’adapten al format de cafè-teatre.

(notícia publicada al Nació Sabadell)

-Publicitat-