Contes del Japó. Yoshi Hioki. Fresc Festival

0
contes del japó

Diumenge 15 de juliol de 2018
Espai Off Fresc
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Contes del Japó

Els contes tradicionals del Japó parlen de temes i aspectes diversos, des dels camperols dels arrossars als nobles de la cort imperial, dels animals i fins i tot, dels monstres.

Yoshi Hioki sent com a complementàries les seves activitats narratives i pictòriques: neu, pluja i una flor de camèlia.. Veig nítidament els paisatges d’aquestes històries i jo mateix els pinto…amb les paraules i el silenci. Neixen entre el públic i jo una pintura irrepetible que reflecteix l’alegria i la tristesa de la vida mateixa… per després desaparèixer.

Yoshi Hioki és un pintor i narrador japonès resident a Barcelona des de 1991. L’artista desenvolupa diverses tasques com a conferenciant i docent de les activitats culturals pel Museu Etnològic i la Casa Àsia i des de 1999 es dedica professionalment a explicar contes, mites, llegendes i relats literaris, principalment del seu país, Japó. En aquesta ocasió presentarà uns contes populars japonesos per a tots els públics.

-Publicitat-