Dani Nel·lo i la Big Band de Barcelona

0
dani nel·lo

Diumenge 8 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
20 €/ compra online

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i  el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estàtus de formació única i irresistible.

En aquesta ocasió, l’acompanya l’infatigable saxofonista barceloní  Dani Nel·lo, que compta amb una llarga trajectòria i una gran passió per la època dels anys 40 i el so dels grans saxofonistes com Red Prysock, Sil Austin o King Curtis. Amb la Barcelona Big Blues Band aconsegueix unir l’energia i l’elegància en un espectacle musical únic que porta el públic a una altra època.

Fitxa artística

Ivan Kovacevic, contrabaix i direcció
Duska Miscevic i Ignasi Poch, saxo alt
Pol Prats, Artem Zhuliev, saxo tenor
Nuria Vitó, saxo baríton
Jaume Torné, Victor Verges, trompeta
Pere Masafret, Igor Kossenkov, trombó
Hector Martín, guitarra
Federico Mazzanti, piano
Marti Elias, bateria

 

-Publicitat-