El somni americà

1
El sueño americano. Tom Kiefer

Objectes comuns, quotidians, que ens parlen d’allò que ens uneix i alhora d’allò que ens separa, d’allò que ens fa iguals i diferents. De les fronteres que ens converteixen en persones desitjades o rebutjades.

El Tom Kiefer va estar treballant com a conserge a l’Oficina de Duanes i Protecció Fronterera de Why, Arizona, durant més de deu anys. Durant tot aquest temps es va dedicar a fotografiar els objectes personals confiscats a migrants pels agents de patrulla fronterera entre els EEUU i Mèxic. La seva intenció era explorar la humanitat de tota la gent que posa en risc la seva vida creuant el desert i crear una connexió personal de l’observador cap a la persona que es desplaça amb l’esperança de trobar un futur millor.

Bona setmana

-Publicitat-

1 COMENTARI