Ofertas de verano. 30 nits

0
ofertas de verano

Dies 1, 3, 4 i 5 d’agost de 2018
L’Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
22.00 h
Entrades: taquilla inversa

Sota la direcció de Xavi Quero l’equip de guionistes sabadellenc de Rara avís presenta Tres monòlegs còmics on podem trobar a l’Evamaria( Lourdes Alvalat), l’Eduardo (Fernando Suárez) i L’Epifanio (Carlos Prieto) que ara que arriben les vacances, i és quan plouen anuncis de viatges idíl·lics i com no tothom hi pot anar i també és quan plouen ofertes de treball per als pobrets que desconeixen que és tenir unes vacances pagades. Ens explicaran les vides dels tres individus en un moment tan dispar i amb un desenllaç tan sorprenent. L’espectacle no és apte per a menors.

Estan sonats aquests de Rara Avis, estan ben sonats! Es troben, comencen a dir parides i les escampen en un full en blanc. Després, amb aquell merder de paraules i frases inconnexes, comencen a bastir uns personatges que, de sobte, troben uns actors i cobren vida. Tot cobra vida. Després els personatges, amb els actors incorporats, els presenten davant d’un públic víctima, i el públic critica i critica. Els guionistes aprofiten aquestes crítiques per tornar a escriure i els personatges creixen. Més tard, un altre públic víctima torna a criticar i el resultat final és que no hi ha resultat final. Mentre hi hagi públic, els personatges seguiran creixent.

Hi col·labora: S.C.R. El Ciervo
Espertacle no apte per a menors

-Publicitat-