EL Petit Dalí. Únics Produccions. Fresc Festival

0
petit dalí

Divendres 13 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 1
19.00 h
Entrades: gratuït

“Aquesta és la historia d’un geni, més ben dit…d’un petit geni nascut a Figueres…”.

Així comença la historia d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella. El que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, el lloc on va cada dia al sortir de l’escola a fer volar la seva imaginació. Un bon dia, troba dins l’aigua una clau grossa i brillant… De qui deu ser? I què deu obrir? Un fabulós tresor?

La il·lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures durant el qual coneixerà personatges com el Sereno (l’home que va al damunt d’un cargol gegant), l’Elefant amb potes de cigonya, el Gran Cuiner del Temps i el seu ajudant en Pinxu, que cuinen truites de rellotges, una Barca Abandonada que, guiada per uns curiosos Núvols, el durà volant fins a la Torre Enlairada, on després d’un intens duel amb els Vigilants, hi trobarà el Sr. Calaixos, el responsable de guardar els tresors de milers i milers de nens d’arreu del món, i aleshores…

El muntatge és l’adaptació teatral del llibre El Petit Dalí…i el camí cap als somnis, d’Anna Obiols i il·lustracions d’en Subi.

Fitxa artística

Adaptació teatral: Benjamí Conesa i Anna Obiols
Direcció escènica: Benjamí Conesa
Direcció artística: Lluís Juanet
Composició musical i lletres: Jordi Mateo i Toni Figuera
Intèrprets: Jaume Gómez/Rubèn Ferrer, Cris Vidal, Ramon Balasch/Toni Figuera/Bernat Castellvell/Joan Martínez
Escenografia: Mateo Tikas i Natividad Gerbolés
Disseny il·luminació: Lluís Juanet
Veu en off: Enric Lopez
Coreografies: Jaume Gómez

-Publicitat-