Festa BBVA de tardor 2018 a l’Espai Natura

0
festa tardor 2018

Diumenge 28 d’octubre de 2018
Espai Natura Fundació Sabadell 1859. Masia de Can Deu. Carrer del Bosc, s/n
De 10 a 15.00 h
Entrada lliure

Festa BBVA de tardor 2018 a l’Espai Natura

L’Espai Natura Sabadell celebra l’arribada de la Tardor. Aquesta festa està dedicada als productes propis d’aquesta estació de l’any i pretén oferir la possibilitat de gaudir d’un dia a l’aire lliure participant en activitats de coneixement del mon rural.

Aquest any el tema central són els productes agrícoles i forestals de la tardor. A l’era de la masia hi trobareu un espai gastronòmic on us informaran dels productes i fins i tot podreu fer-hi un tast.

Al llarg del matí podreu fer tot un seguit d’activitats ben diverses; per als qui vingueu en família disposareu de tallers infantils, la visita als animals de la granja, la Castanyera Conta-contes, gaudir dels jocs autònoms i dels espectacles infantils. A més, s’oferiran visites al Museu de la Vida al Camp.

Els assistents podran participar d’un Concurs fotogràfic sobre la Festa de tardor, i per als nens i nenes un Concurs de Dibuix Infantil.

Al pati de la masia hi trobareu un Punt de informació. Mentrestant us podeu descarregar el programa aquí.

Hi haurà servei de restauració amb entrepans, aperitius i begudes.

-Publicitat-