Afartar-te de menjar i que et mirin com ho fas

0
mukbang

S’anomena mukbang i fa un temps que s’ha convertit en una moda a Corea del Sur. Consisteix en ingerir grans quantitats de menjar davant d’una càmera, en directe, i guanyar diners per fer-ho. És a dir, davant d’un públic que et mira en temps real. El Banzz, de vint-i-sis anys, té més de 450.000 seguidors i endrapa una quantitat de menjar tan desmesurada que necessita fer 11 hores d’exercici diàries per cremar totes les calories que li sobren.

I per què tenen tants seguidors? Doncs sembla que la majoria de les persones que miren els seus vídeos ho fan perquè se senten soles. I menjar davant d’algú que també menja, a qui poden fer comentaris en directe, fa que se sentin més acompanyades.

D’altres persones que segueixen els seus canals ho fan perquè estan a dieta i confessen que veure algú que menja de forma excessiva, els fa passar directament la gana. I no ens estranya, perquè és una pràctica bastant desagradable.

Tot plegat és una demostració de que les coses més inversemblants i absurdes són possibles si hi ha algú que les alimenta. I no podria ser una expressió més apropiada ;-).

Bona setmana
-Publicitat-