Hack and Art Day #12 Arts Digitals

0
hack

Dissabte 24 de novembre 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
Entrada lliure

Hack and Art Day #12 Arts Digitals. Mostra d’art digitat i tecnologia.

Nova edició del Hack and Art Day a L’Estruch Fàbrica de Creació, la cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital a Sabadell en què el públic assistent pot experimentar, jugar i provar una sèrie de prototips o instal·lacions d’art digital en la seva pròpia pell.

El #Hackandart day començarà amb un taller de Dibuix amb Codi impartit per l’artista Alba G. Corral i seguirà, a partir de les 18h, com a mostra oberta plena d’instal·lacions visuals i sonores que culminarà amb la presentació de la peça Biopiracy, dels residents de MediaEstruch.

PROGRAMA
15 h: Taller Dibuixant amb codi, impartit per Alba G. Corral
De 18 a 20.30 h: Mostra oberta d’instal·lacions d’art digital
20.30 h: Biopiracy, peça dirigida per Ziomara Hormaetxe

 

Dibuixant amb codi: Processing

L’artista i tecnòloga creativa Alba G. Corral imparteix aquest taller d’introducció al món de la gràfica generativa a través de l’ús de l’eina Processing. Es tracta d’un llenguatge de programació i entorn de desenvolupament integrat de codi obert basat en Java, de fàcil utilització, i que serveix com a mitjà per a l’ensenyament i producció de projectes multimèdia i interactius de disseny digital.

No es requereixen coneixements previs i no és necessari portar ordinador.
Gratuït amb inscripció prèvia / + Informació i inscripcions mediaestruch@lestruch.cat

Biopiracy. Dansa contemporània i mapping

Biopiracy és un toc d’atenció: un avís sobre les possibilitats més inquietants i més esperançadores que la tecnologia ens deixa, on s’exposen les millores de la nostra qualitat de vida, però també la destrucció que provoca l’essència de la mateixa. La peça se centra en el tema de la genètica que avança cada vegada més ràpidament, suscitant debats ètics i morals malgrat els progressos que proposa en certs dominis.

Exposant la desaparició de les emocions i la imposició d’una homogeneïtat -o uniformitat- en la forma de pensar i actuar, deixant enrere l’autèntic i el real, Biopiracy és un viatge emocional i visual que fa ús de noves tecnologies inèdites en les arts escèniques. Una obra amb tres intèrprets que ofereix una immersió total en el retrat d’una societat futurista que cada vegada ens sembla més possible i ja no tan irreal; on les emocions han estat eradicades i solament queden cossos automatitzats.

Fitxa artística

Ziomara Hormaetxe, direcció
Diego Sinniger de Sales, ajudant de direcció
Diego Sinniger de Sales (o Chey Jurado), Aritz Lopez, Ziomara Hormaetxe, interpretació
Aitor Etxebarria, composició musical
Paco Gramaje, disseny Visual & Videomapping
Antonio Vera, video interactiu
Big Story Prod., producció, gestió i distribució

-Publicitat-