El fotògraf Pep Àvila ha guanyat el Premi Lux d’Or 2018 en la categoria de publicitat, amb la impactant campanya “No deixis morir els seus somnis” per Save the children. S’ha emportat també el Lux d’Or en la categoria Moda i bellesa amb Future land i el de Paisatge i naturalesa amb “Tras el arcoíris”.

La resta de premiats amb Lux d’Or són:

Reportatge documental per Alex Martín Ros amb El pescador de Guilin

Bodegó per Nando Esteva i el seu Paint it back

Retrat. Manuela Ariza per “Sense títol”

Projecte personal. Jorge López Muñoz. El clot (2013-2018)

Arquitectura i interiorisme. Miguel Ángel Cruzado Gómez. Trípticos

Reportatge social. Alberto de la Fuente. Jin Jan

Industrial. Fuco Reyes. Máquina latente

Junior. Cecilia Montbbio. Invisibles

Els Premis Lux s’han consolidat com el referent de la fotografia professional a Espanya. Aquests premis reconeixen les millors obres fotogràfiques anuals, tenint en compte aspectes com la innovació, l’adaptació, l’aportació a una idea o concepte, la contundència i la capacitat de comunicació de l’obra.

Les obres guanyadores formaran part d’una exposició itinerant  que recorrerà diferents ciutats d’Espanya.

Bona setmana!
-Publicitat-