Biografia de mart per a marcians

0

Dimecres 30 de gener de 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Biografia de mart per a marcians

A càrrec de Miquel Sureda

El planeta roig ha estat observat amb curiositat i admiració des dels orígens del temps. Repassarem com ha evolucionat la nostra mirada vers aquest fascinant món, passant de ser una taca borrosa en un rudimentari telescopi a un planeta transitat pels fantàstics “rovers” que investiguen en aquets moments sobre la seva superfície. I el futur…? Qui sap si el futur ens acabarà deparant la sorpresa de que, en realitat, som tots més marcians del que creiem.

Miquel Sureda és físic i doctor en enginyeria aeroespacial. A part, dedica molt del seu temps lliure a compartir la seva passió per l’espai amb xerrades, tallers i bogeries de tota mena.

-Publicitat-