Antonio Orozco: Único

0
antonio orozco

Dissabte 2 de març de 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
21.00 h
Entrades: 45, 40 i 35 € / compra online / Entrades exhaurides!

Antonio Orozco: Único, segona temporada

El nou treball d’Antonio Orozco, Único, neix “de la part fosca i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència”

Antonio Orozco és un dels artistes més brillants i amb més talent del panorama musical del nostre país. Amb més de 1.500.000 discos venuts, 9 discos de platí i un disc d’or, i un Ondas 2003 al Millor Artista en Directe, es diria que tot li surt bé. Però, com diu ell mateix, “la vida no deixa indiferent ningú”. I de les dificultats n’ha fet art. El seu nou treball, Único, neix “de la part fosca i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència”. Per això, no el presenta ni en concert ni com a espectacle teatral. Va molt més enllà. “Parlarem de tu, de les teves emocions, també de les teves pors. Único ets tu, Único és, ni més ni menys, que una part meravellosa de la teva vida”, assegura.

-Publicitat-