Andrea Motis. The art of the quintet

0
andrea motis quintet cava urpi sabadell

Divendres 13 de març de 2020
Cava Urpí. Sant Maties, 5
19 i 22.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Andrea Motis. The art of the quintet

El quintet d’Andrea Motis celebra 10 anys de trajectòria. Amb una discografia conjunta de 8 CD i desenes de col·laboracions en altres projectes de Joan Chamorro.

En aquesta ocasió, proposa un concert d’originals dels cinc components del quintet i un repàs als temes clàssics del seu repertori.

Amb la música d’ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina porta enlluernant al públic des de 2012, any en què Quincy Jones es va fixar en ella i la va convidar a compartir escenari en el Festival de Peralada.

El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d’Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d’altres instruments) és tan brillant i dilatada que sería inútil intentar resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder… L’elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant

Obertura de portes una hora abans. Seient no numerat. Aforament limitat.

-Publicitat-