Eduard Iniesta al saló del Principal

0
eduard iniesta sabadell salo principal

Dimecres 4 de març de 2020
Teatre Principal. Sant Pau, 6
19.15 h
Entrades: 5 €/ compra online

Eduard Iniesta. Músical al Saló

Una vetllada intimista amb el guitarrista Eduard Iniesta

Eduard Iniesta Torres (Barcelona, 1968) És compositor d’una música singular i emotiva.
Especialitzat en instruments de doble corda i un referent de la música mediterrània.

La seva música es pot dividir en moltes etapes però bàsicament en dues. La primera fins l’any 2019 és una etapa de world music i de composicions al voltant de la música en el seu sentit més ampli. Durant aquesta primera etapa es consolida com a músic intèrpret d’instruments de corda i refinat compositor. A partir del 2020 vira cap al rock d’autor electrificant el seu so. Un camí que enceta a partir del seu disc núm. 10 precedit per un disc madur i monumental “White Hole/Forat Blanc” on ja s’endevina aquesta transformació.

 

Organitza: Joventuts Musicals

-Publicitat-