El gran final. Bucráa Circus

0
el gran final

Dissabte 23 de febrer 2019
Consell de Joves. Emprius, 7
18.00 h
Entrada lliure

El gran final. Bucráa Circus

“El Gran Final” pretén ser una tragicomèdia que basa la seva essència en el retrobament de dos pallassos, els quals van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil. Aquesta guerra els interromp la ultima funció just abans del seu gran acte final. El conflicte, els obliga a prendre camins separats i no tenir mai més contacte l’un amb l’altre.

És ara, després de més de 30 anys, infinites passes, una lluita diària i constant per la supervivència, i un cos envellit, quan es retroben i decideixen acabar els seu “Gran Final”.

Un homenatge a un dels oficis mes bonics i generosos del món. L’ofici de ser pallasso. Sentir, per crear un diàleg amb l’espectador des de les emocions, on hi sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat a la memòria.

Bucraá Circus és una companyía de clown contemporàni i teatre gestual, formada per Pau Palaus i Fer Catastrofer i creada a principis de 2018. Amb un himne per bandera: “Crear dialegs amb l’espectador des de les emocions, on les paraules sobren” i sota una creença comuna, res tan bonic com ser pallasso.

Organitza: TACC.

-Publicitat-