La punta de mi nariz, circ a La Vela

0
la punta de mi nariz vella estruch sabadell

Dissabte 14 de març de 2020
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

La punta de mi nariz

A càrrec de: Kolektivo Kónica

Només veiem la punta del nostre nas. Hi ha alguna essència del nostre ésser que no estigui vinculada amb les percepcions que provenen del món exterior? Només coneixem les nostres cares a través dels miralls, dels retrats, del tacte i del que ens diuen. Cap de les cinc artistes de circ del Kolektivo Kónica no es reconeix a si mateixa, però en canvi, sí que es veu reflectida en les altres. A través de portées acrobàtics, Clara Peters, Elisa Strabioli, Greta Marí, Shakti Olaizola i Michaela Fiorani, cinc magnífiques artistes de circ, ens conviden a jugar en aquest joc d’encaixos. La Punta de mi nariz és el primer espectacle del Colectivo Kónica i que a més compta amb la direcció de Francesca Lissia (Cia. Eia).

Fitxa artística

Direcció: Francesca Lissia
Creació i interpretació: Clara Peters, Elisa Strabioli, Greta Marí, Shakti Olaizola, Michaela Fiorani

Col·laboren: Residencia INCUBADORA la Central del Circ; Residencia Territorio Circo. Circo Price; L’Estruch- Fàbrica de creació de les arts en viu de l’Ajuntament de Sabadell.

-Publicitat-