Ven. Si Seulement

0
ven estruch sabadell circ

Divendres 24 de gener 2020
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Ven. Si Seulement

Una trobada sorprenent entre dues soledats sobre una pista dona tret de sortida a una relació de la qual el públic en serà testimoni. Amb el perxa xinesa en comú, els malabars i les verticals, i la curiositat Maria del Mar Reyes i Hugo Ragetly construeixen un vocabulari físic i un imaginari únic a VEN. La companyia Si Seulement fundada el 2019 és fruit de la necessitat de recerca i creació en les arts del circ de María del Mar Reyes i Hugo Ragetly. Aquests residents de l’Estruch es van conèixer a l’Escola Nacional de Circ de Montreal (Canadà), on es van formar del 2013-16.

FITXA ARTÍSTICA

Interpretació i creació: María del Mar Reyes i Hugo Ragetly
Perxa xinesa: María del Mar Reyes i Hugo Ragetly
Verticals: María del Mar Reyes
Malabars: Hugo Ragetly

COL·LABORADORS

La exprimidora (Madrid), Piste d’Azur Centre d’arts du cirque PACA (Cannes, Francia), Escuela de circo Carampa (Madrid), L’Estruch- Fàbrica de creació de les arts en viu.

-Publicitat-