Barrio. Càpsules de circ

0
barrio capsules circ sabadell estruch

Dissabte 25 de gener de 2020
EstruchBar. Sant Isidre, 140
20.30 i 22.00 h
Entrada lliure

Barrio. Càpsules de circ

A càrrec de Marta López

Les Càpsules de Circ és una proposta que presenten, des de fa cinc anys, el Taller Art, Cultura i Creació i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents. És una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible. Amb la música de fons de Barrio fem una representació de la vida al carrer amb moments d’alegria i moments d’estrès, sense estones de descans la ciutat mai para. Pugem als aeris per a veure la ciutat des de dalt i sobretot, per veure els canvis que vindran.

Amb la Col·laboració de TACC (Taller d’Art, Cultura i Creació)

-Publicitat-