“Fem pinya amb els joves” estrena el documental

0
fem pinya amb els joves

Dilluns 25 de febrer 2019
Cinemes Imperial. Plaça de l’Imperial, 4
18.00 h
Entrada lliure fins omplir aforament / ENTRADES ESGOTADES!

Fem pinya amb els joves, donem pit als barris

El documental narra l’aventura viscuda durant el projecte “Fem pinya amb els joves, donem pit als barris”, de 50 minuts de durada, partint d’un ordre cronològic pel que fa a les sessions i al calendari d’aquest i vist des de 1a persona. Unes veus en off condueixen el documental acompanyades d’imatges de les diferents entrevistes i de les sessions realitzades. L’objectiu és explicar la situació actual de molts joves de la ciutat de Sabadell des de un punt de vista social i educatiu i l’impacte que ha tingut el projecte en ells en relació als valors i competències assolides que proporciona el món casteller.

Fent referència al partenariat del projecte dels Castellers de Sabadell amb l’Ajuntament de Sabadell, dins el marc dels pressupostos participatius Construint ciutat 2019, també es dóna importància a la tasca dels col·laboradors que han participat en aquesta experiència.

Els organitzadors estan convençuts que es tracta d’una proposta molt interessant que pot esdevenir una valuosa eina com a recurs pedagògic.

 

-Publicitat-