Cafè Liberdade

0
cafè liberdade

Dissabte 30 i diumenge 31 de març 2019
Sala Biblioteca. Teatre del Sol. Sol, 99
Ds: 21.30 h / Dg: 18.00 h
Entrades: 8€ / reserves: brunaviegasfeliciano@gmail.com

Cafè Liberdade

Muntatge de: Bruna Feliciano, Gilmara Lanzetta, Maria Rovira Lluelles, Laia Vila i David Vila i Ros

L’any 1640 dos pobles van alçar-se per ser lliures. Un va aconseguir-ho, l’altre encara està obrint-se pas. Portugal i Catalunya, Catalunya i Portugal. Dos segles més tard, d’aquell Portugal lliure en va néixer, a l’altra banda de l’Atlàntic, un nou país, el Brasil. D’aleshores ençà, aquests tres pobles, amb la seva cultura i la seva llengua, han traçat viaranys paral·lels, a voltes immersos en llargues i fosques nits, a voltes avançant a pas ferm cap a horitzons d’igualtat i radicalitat democràtica.

Cafè Liberdade és el punt de trobada d’aquestes tres cultures i, alhora, un recorregut literari pel seu vessant més rebel i inconformista. Un muntatge escènic que combina història, poesia, teatre, música i dansa. Una invitació a pensar i a ser crítics. Una invitació a ser lliures.

A partir de textos de Cecília Meireles, Pere Quart, Alex Polari, Ana Hatherly, Alberto Pimenta, Vicent Andrés Estellés, Joan Brossa i Jordi Cuixart, entre d’altres.

-Publicitat-