Carles Pineda al Jazz i tapes del Teler

0
carles pineda jazz
Foto: Miquel Carol

Dijous 28 de març 2019
El Teler. Centre Cívic de Gràcia. Plaça del Treball, 1
21.00 a 23.00 h
Entrada lliure

Jazz i Tapes amb el saxofonista Carles Pineda

Músic de sòlida formació, ha estudiat saxo clàssic a l’Escola Municipal de Sabadell i saxo jazzísitic i harmonia moderna a l’Aula de Músics i el Taller de Músics de Barcelona. Ha actuat en molts grups i orquestres, entre els que destaca la Big Band de l’Aula de Músics,  aprofundint en estils tan diversos com el jazz, la salsa o la música comercial.

Ha intervingut en alguns dels més prestigiosos Festivals de jazz de l’Estat, com els de Barcelona, Terrassa o Getxo. Cal destacar igualment la seva àmplia experiència en el món de la docència: ha impartit classes a l’Escola Anglada i a Joves Intèrprets de Terrassa, al Blue Train de Sabadell i al Taller de Músics.

Jam de jazz a càrrec de Pipo Vidal al baix, Oest a la guitarra i Oriol Cases a la bateria, trio habitual que acompanyarà l’artista convidat.

-Publicitat-