Cautivos inaugura el Festival de Cinema de Terror de Sabadell

0
cautivos

Dilluns 4 de març de 2019
Esdi. Marquès de Comillas, 81-83
20.00 h
Entrada lliure

Cautivos inaugura la VIII edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

L’Escola Superior de Disseny ESDi, referent en formació en el camp del disseny, serà el punt de partida del Festival. Ubicada en un edifici històric al centre de Sabadell, comprendrà l’acte d’inauguració de l’edició d’enguany, on es projectarà la pel·lícula “Cautivos” i tindrà lloc un col·loqui posterior amb el seu director, Hugo Cobo.

Direcció: Hugo Cobo
País: Espanya
Any: 2018
Duració: 75 minuts
Intèrprets: Mireia Agramunt, Lídia Coll, Noé Blancafort, Josep Maria Alejandre, Miguel Ángel Navarro

Sinopsi: 

Cinc persones s’amaguen en un local habilitat per ocultar-se durant molt de temps, però la por i les diferències entre ells fan que el seu captiveri sigui més perillós que estar a fora. Un director amb un somni, i un grup de gent que ha cregut en ell, ens presenten aquesta pel·lícula low-cost. Un thriller angoixant que explora els límits de la por i de la maldat humana, posant a un grup de persones en una situación extrema.

-Publicitat-