Cicle cinema clàssic: Cinema Paradiso i Rebeca

0
cicle cinema clàssic

Dilluns 18 de març 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Cinema Paradiso (1988) Giuseppe Tornatore

19.30h Versió doblada

Cinema Paradiso és una història d’amor pel cinema. Narra la història de Salvatore, un nen d’un poblet italià que té per únic passatemps és anar al cinema. Subjugat per les imatges en moviment, el noi creu cegament que el cinema és màgia; però, un dia, Alfredo, l’operador, accedeix a ensenyar-li al petit els misteris i secrets que s’amaguen darrere d’una pel·lícula. Salvatore va creixent i arriba el moment en què ha d’abandonar el poble i buscar-se la vida. Trenta anys després, rep un missatge, en què li comuniquen que ha de tornar a casa.

Rebeca (1940) Alfred Hitchcock

22.00 h. VOS

Al cap de poc temps de perdre la seva dona Rebeca, l’aristòcrata anglès Maxim de Winter coneix a Montecarlo a una jove humil, dama de companyia d’una senyora americana. De Winter i la jove es casen i se’n van a viure a Anglaterra, a la mansió de Manderley, residència habitual de Maxim. Ella s’adona molt aviat que tot allà està impregnat del record de Rebeca.

Cinema clàssic és un nou cicle de cinema impulsat per l’Ajuntament de Sabadell. Es projectaran cada dilluns, fins el 20 de maig.

-Publicitat-