Cicle de cinema clàssic: Eva al desnudo i Guess who’s coming to dinner

0
eva desnudo cinema sabadell

Dilluns 25 de març 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Eva al Desnudo (All about Eve, 1950) 
19.30h Versió doblada

All about Eve és una veritable joia, escrita i dirigida per Joseph L. Mankiewicz (La comtessa descalça, 1954; Cleopatra, 1963), en la qual ens submergim en l’enigmàtic món entre bastidors de Broadway, per conèixer els ardits i situacions que es deslliguen diàriament en caure el teló.

La icònica Bette Davis, en una brillant interpretació de la diva Margo Channing, actriu de teatre que, tot i l’imminent pas dels anys, continua personificant els mateixos rols de la seva joventut, deixant veure el drama tan intens que implica envellir per a les grans estrelles de l’espectacle.

Adivina quien viene esta noche (Guess who’s coming to dinner, 1967) 
22.00 VOS

La Joey Drayton pertany a una família adinerada. S’ha enamorat perdudament del John Prentice, un metge d’origen africà i la seva única il·lusió és casar-se amb ell. Però abans del casament, Joey decideix presentar, de manera oficial, al seu promès. Tot i que la família de la núvia té idees liberals, el pare de la jove creu que aquest matrimoni s’acabarà per culpa del què diran i la pressió social.

 

Cinema clàssic és un nou cicle de cinema impulsat per l’Ajuntament de Sabadell. Es projectaran cada dilluns, fins el 20 de maig.

 

-Publicitat-