Cicle de cinema clàssic: Primera plana i What Ever Happened to Baby Jane?

0
Cinema clàssic . Primera Plana i What ever happended to Baby Jane

Dilluns 1 d’abril 2019
Auditori Pere Quart. Lacy, 11
Entrada lliure

Primera plana (The front page, 1974)

Billy Wilder
19.30h Versió doblada

Chicago, 1929. Earl Williams, convicte de l’assassinat d’un policia, espera a la presó el moment de la seva execució. Mentrestant, a la sala de premsa del Tribunal Suprem, un grup de periodistes espera l’indult o la confirmació de la sentència. Hildy Johnson, el cronista de successos del Chicago Examiner, que hauria de cobrir la informació, està a punt de contraure matrimoni i abandonar el seu treball; però Walter Burns, el maquiavèl·lic director del diari, entestat a retenir-lo, tractarà d’impedir el seu casament per tots els mitjans

What Ever Happened to Baby Jane? (Qué fue de Baby Jane, 1962)

Robert Aldrich
22.00 VOS

Les germanes Jane i Blanche Hudson van ser estrelles infantils de Hollywood, però les seves carreres van seguir trajectòries molt diferents. Mentre que la Jane, en créixer, va ser oblidada pel públic, la Blanche es va convertir en una actriu d’èxit. Després d’un misteriós accident de cotxe, la Blanche es va quedar postrada en una cadira de rodes a cura de la seva germana Jane, que gaudeix turmentantla-.

Cinema clàssic és un nou cicle de cinema impulsat per l’Ajuntament de Sabadell. Es projectaran cada dilluns, fins el 20 de maig.

-Publicitat-