Curtmetratges del Mecal, especial terror

0
curtmetratges mecal terror

Dimecres 6 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / Sortegem 3 entrades dobles entre els socis del Club Week&. Només cal que ens envieu un correu a weekand@weekand.net abans del dimarts 5 a les 13.00 h

Curtmetratges del Mecal, especial terror

Sessió especial Terror, dins el marc del 8è Festival de Cinema de Terror de Sabadell, on es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents d’Espanya, Suïssa, Països Baixos, Irlanda i França. Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país

CUERNO DE HUESO (Adrián López, Espanya, 2017)
Ficció, 19 min.
Banya d’Os – Després d’una horrible pallissa, el Rober troba la Laura, una noia solitària que accedeix a portar-lo fins la carretera. Però res és el que sembla; la Laura duu el Rober a un altre lloc. Un lloc de mort i malsons, l’amagatall de la Banya d’Os.

9 PASOS (Marisa Crespo Abril, Moisés Romera Pérez, Espanya, 2017)
Ficció, 7 min.
9 passos – El pare del Saül està fart que el seu fill el desperti cada nit per anar al lavabo. Aquesta nit l’ensenyarà a ser un home.

GRIDLOCK (Ian Hunt Duffy, Irlanda, 2016)
Ficció, 20 min.
L’embús – Un thriller ambientat en un embús d’un camí rural. Quan una nena desapareix d’un dels cotxes, el seu pare comença una cerca desesperada i ràpidament tots són sospitosos.

DAS MÄDCHEN IM SCHNEE (Dennis Ledergerber, Suïssa, 2017)
Ficció, 7 min.
La noia en la neu – Un dia en la vida d’un artista de Foley.

OPPASSEN (Shariff Nasr, Països Baixos, 2017)
Ficció, 6 min.
Vigila! – De vegades és més segur estar sol que acompanyat. L’Ayman visita el seu avi inesperadament, però el seu avi no sembla estar del tot.

LE CRAYON (Basile Vuillemin, Bèlgica, França, Suïssa, 2017)
Ficció, 1 min.
El llapis – Un llapis sense punta, que molest!

-Publicitat-